Wij richten ons op de civiele en bestuursrechtelijke praktijk

Adelmeijer Hoyng Advocaten is een van de grotere advocatenkantoren in Limburg en richt zich op de civiele en bestuursrechtelijke praktijk. Het kantoor heeft ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en het recht van de intellectuele eigendom.

Voor ondernemingen, overheden en instellingen

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector. Ook staan wij regelmatig particulieren bij.


Vestigingen

Maastricht en Roermond

Onze mensen

Expertise en samenwerking

Specialisaties

Gericht op ondernemingen, overheden en instellingen

Recent nieuws van Adelmeijer Hoyng Advocaten

Recente nieuwsberichten

Opzegging van een kredietovereenkomst

Kan een bank een kredietovereenkomst zo maar opzeggen?


De nieuwe Arbowet 2017

Op 1 juli 2017 treedt de nieuwe arbowetgeving in werking. Wat moet u weten?


Schijn van volmachtverlening

Het is mogelijk dat iemand anders een overeenkomst namens uw contractpartner tekent. U mag er echter niet zomaar van uitgaan dat iemand bevoegd is om namens een ander met u een overeenkomst te sluiten.


Arbeidsrecht & Privacy: zieke werknemers

Over een zieke werknemer wordt verschillende informatie verzameld. Als werkgever moet u immers kunnen beoordelen of loon moet worden doorbetaald en u wenst een zieke werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag krijgen. Aan de andere kant heeft een zieke werknemer ook recht op privacy. Wat is toegestaan?


Abonneren op onze Nieuwsupdate